Online Boekhouden 2017-05-21T19:57:17+00:00
Boekhouden met een App
Online facturere en boekhouden

Online Boekhouden

Administratiekantoor Clearview BV maakt gebruik van de nieuwste online boekhoudsoftware.

Bij ons online boekhoudpakket krijgt u onder andere een compleet digitaal archief, een handige app en een financieel dashboard.

Alles wat u nog hoeft te doen is het uploaden van alle in en verkoop facturen en wij zorgen ervoor dat alles snel en correct wordt verwerkt in de boekhouding.

Apps

Naast de website heeft u ook de beschikking over een mobiele app. Hiermee heeft u ook onderweg toegang tot uw administratie en online archief.

Daarnaast kunt u via deze app een foto maken van een bonnetje zoals bv een tankbon en deze direct versturen naar uw administratie, dit voorkomt dat de bon kwijt raakt en dat de btw niet teruggevorderd kan worden

Dashboard

Via jouw persoonlijke dashboard heb je inzicht in de omzet, bedrijfsresultaten, bedrijfslasten, debiteuren, crediteuren en je banksaldo. Alle grafieken zijn interactief en als je erop klikt kom je terecht bij het originele brondocument.

Online facturen aanmaken en versturen

Met de Online boekhoudsoftware kun je verkoopfacturen aanmaken.  Na versturen zijn deze direct in de boekhouding verwerkt.

Wanneer je regelmatig dezelfde verkoopfactuur naar een klant stuurt, kun je de optie ‘herhaalde facturen’ gebruiken in Yuki. Wanneer het weer tijd is voor een nieuwe factuur, wordt deze dan automatisch klaar gezet.  Je kunt alle facturen aanmaken in de eigen huisstijl.

Bankkoppeling

Heeft u een bankrekening bij de ABN, ING, Rabobank of de KNAB bank? Dan is het mogelijk dat alle mutaties elke dag automatisch door de bank worden aangeleverd. Op die manier heeft u een boekhouding die altijd up to date is.

Zit u bij een andere bank? Geen probleem. Download de bankmutaties en importeer deze in uw online administratie. Geschikt voor (bijna) alle Nederlandse banken!

Afspraak maken