Dividendbelasting aangifte doen?

Clearview regelt uw aangifte dividendbelasting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Meer informatie aanvragen

Uw dividendbelasting geregeld.

Als ondernemer met een BV of NV bent u verplicht om na iedere dividenduitkering, afhankelijk van uw situatie,  dividendbelasting aangifte te doen bij de belastingdienst. Maar haalt u wel het onderste uit de kan en bespaart u wel op uw dividendbelasting?

Clearview is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgevingen en doet uw belastingaangifte volledig naar behoren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de dividendbelasting.

Meer informatie aanvragen

Tevreden klanten aan het woord.

Deze ondernemers hebben wij al verder geholpen!

 • 5 star review  Positive: Professionalism ,  Quality ,  Responsiveness ,  Value

  thumb Pascal Van Herwijnen

  5 star review  Positive: Professionalism ,  Quality ,  Responsiveness ,  Value Ik maak nu ongeveer een jaar gebruik van de diensten van Clearview en ben zeer tevreden. Mario is goed bereikbaar en denkt altijd mee voor een geschikte oplossing. Wat ik persoonlijk ook fijn vind is dat ze digitalisering serieus nemen.

  thumb Rene Lukkien

  5 star review  

  thumb Emiel V.
 • 5 star review  Geweldige mensen met verstand van zaken! Een betaalbare boekhouder met persoonlijk contact. Als ik vragen heb, staan ze altijd voor mij klaar. Administratie voor groot en klein bedrijf is volledig geregeld met Yuki. Wat een verademing!

  thumb Thomas Neurink

Vraag hier uw offerte aan.

Wilt u meer informatie over uw situatie? Vul onderstaande formulier en in wij nemen contact met u op.

  Gratis kennismaking