Uw DGA salaris laten verlagen?

Clearview stelt voor u de documenten op om uw DGA salaris te laten verlagen bij de Belastingdienst.

Meer informatie aanvragen

Uw DGA salaris verlagen?

Als ondernemer met een BV heeft u te maken met een vastgesteld Directeuren Groot Aandeelhouder (DGA) Salaris. Formeel is deze 46.000 euro per jaar, maar er zijn mogelijkheden om dit te verlagen naar uw situatie. U kunt Clearview inschakelen om de communicatie met de belastingdienst op zich te nemen en deze verlaging aan te vragen.

Clearview is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgevingen en stelt uw bezwaar tegen de hoogte van het DGA salaris volledig op naar behoren.

Meer informatie aanvragen

Tevreden klanten aan het woord.

Deze ondernemers hebben wij al verder geholpen!

 • Positive: Professionalism ,  Quality ,  Responsiveness ,  Value

  Pascal Van Herwijnen Avatar Pascal Van Herwijnen

  Positive: Professionalism ,  Quality ,  Responsiveness ,  Value Ik maak nu ongeveer een jaar gebruik van de diensten van Clearview en ben zeer tevreden. Mario is goed bereikbaar en denkt altijd mee voor een geschikte oplossing. Wat ik persoonlijk ook fijn vind is dat ze digitalisering serieus nemen.

  Rene Lukkien Avatar Rene Lukkien

  Emiel V. Avatar Emiel V.
 • Geweldige mensen met verstand van zaken! Een betaalbare boekhouder met persoonlijk contact. Als ik vragen heb, staan ze altijd voor mij klaar. Administratie voor groot en klein bedrijf is volledig geregeld met Yuki. Wat een verademing!

  Thomas Neurink Avatar Thomas Neurink

Vraag hier uw offerte aan.

Wilt u meer informatie over uw situatie? Vul onderstaande formulier en in wij nemen contact met u op.